Höstreflektioner

Senaste veckan har varit omvälvande på många sätt. Den tragiska olyckan utanför Vetlanda har såklart satt sina spår, särskilt eftersom två av dem var två fantastiska, gamla elever till mig. Det har gått mycket tankar till deras anhöriga. Deras leenden lever för alltid kvar. Som alltid vid sådana händelser hamnar livet i ett annat ljus och perspektiv. Tacksamheten över det lilla, här och nu.

Inspiration!
Bild: Pinterest

Jag har haft sonen hemma på blixtvisit i veckan. Jag njuter när jag får vara tillsammans med båda mina ungdomar. Härliga samtal, skratt och tid tillsammans. Det gjorde extra gott i hjärtat och själen just nu. Även fina, vackra stunder, samtal med nära och kära som fyllt år har gett veckan vackra stunder att njuta av.

LJUSSTAKAR
Bild: Pinterest

Hösten har verkligen gjort entré den här veckan, med sina vackra höstfärger, som lyst upp de regntäta dagarna. Mörkret kommer allt fortare kvällstid. Jag tycker alltid det går så fort den här tiden. Men det är härligt att krypa ner under en filt i soffan och omge sig med tända ljus eller mysa framför en värmande, sprakande brasa.

Som i en höstsaga
Bild: Pinterest

Jag ska ägna helgen åt att hämta ny kraft, vila och lindra min värkande kropp och utmattade hjärna.

Jag önskar dig en skön helg!

Kram

Emelie

2 kommentarer

 1. Gunilla sjöberg

  enligt feng shui-konsultation ritades mitt hus med garageinfarten som stödjande människor. Då kom stora ingången i Liv/Karriär.
  Köksingången låg i stödjande människor ,(gavel) bredvid garageinfarten. ALLA gäster + min man går in genom köksingången med tvättstuga. Jag får dem inte att gå stora ingången. Ska jag ändra min baugata?
  Tacksam för svar
  Gunilla Sjöberg
  sjbergg@gmail.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *