Om

Om feng shui

Feng shui är en gammal österländsk lära, som lär oss hur vi påverkas av vår omgivning. Det är ingen inredningsstil, utan ledordet är att omge dig av sådant du tycker om. Det passar därför alla och det bästa av allt är att det går att skapa fantastiska hem, trädgårdar och miljöer. Det finns olika verktyg att använda sig av för att skapa balans och harmoni. Feng shui känns!

Om Harmony of life

Med hjälp av feng shuins olika verktyg hjälper jag dig att skapa harmoniska miljöer i så väl i hem, trädgård, som företag, men även i stylinguppdrag inför försäljning av din bostad.

Om mig

Emelie Harbrecht, certifierad fengshuikonsult

Jag har en Lärarexamen i Ma/Id/NO, samt en Kandidatexamen i idrott och hälsa i botten. Jag har undervisat på olika stadier, men framförallt på 7-9.

Jag har länge varit intresserad av inredning, färger och former och för några år sedan blev jag nyfiken på feng shui. Jag bestämde mig för att utbilda mig till fengshuikonsult. 

Jag startade en enskild firma och fick uppdrag av  Nordic School of Feng shui, som jag bloggade för. Jag startade därefter en egen blogg. Jag höll i föreläsningar om hem och trädgård, samt utförde konsultationer i hem, trädgård och på företag. 

Nu vill jag utveckla mitt företag än mer och drömmen  vore att en dag få skapa ett hus tillsammans med en arkitekt, helt enligt feng shuins principer.

För mig är feng shui den sista ”tårtbiten” för välmående och harmoni i livet. Jag vill gärna hjälpa fler att se vinsten med feng shui i sitt hem, trädgård, företag eller inför försäljning av sin bostad.